Logga för Bengt Stor Måleri

Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER


Fräscha upp ert sinne med färg och låt oss hjälpa er.
Trött på det mörka paneltaket eller sitter tapeterna från 80-talet forfarande uppe?

Detta är ett urval av de tjänster som vi erbjuder. Vi utför även bland annat klottersanering, linje/gatumålning, plåtmålning.
Kontakta oss för ett besök och idémöte. Vi utför arbeten i Rättvik med omnejd samt i Stockholmsområdet.

Vi använder naturligtvis endast kvalitetsprodukter från de bästa leverantörerna.

INTERIÖR


Vi är specialiserat på att skapa vackra och harmoniska interiöra utrymmen

MÅLNING

Målning av tak och snickerier samt fönster är i allmänhet en självklarhet i samband med renoveringar. ”Det man låter bli att måla syns desto mer”. Ska väggarna åtgärdas med tapetsering eller målning, glöm inte övriga detaljer för att få en helhet.

TAPETSERING

Att tapetsera om är ett populärt sätt att förnya sitt boende.Moderna tapeter eller traditionellt gammelsvenska mönster av bl.a Carl Larsson är ett enkelt sätt att få ett ”lyft”i sin boendemiljö.


EXTERIÖR


Eller utvändig målning i vardagstal

MÅLNING

Olika underlag som trä, puts eller plåt etc kräver kunskap i utförande. Vilken typ av produkt har man använt tidigare? Vilken typ av produkt kan användas vid ommålning? Vilka under behandlingar är nödvändiga att utföra för att slutresultatet ska bli bra? Vi hjälper er i mål.

ÖVRIGA TJÄNSTER


Vi är specialiserat på att skapa vackra och harmoniska interiöra utrymmen

FÖNSTER

Vi erbjuder professionell fönsterrenovering för att återställa och förbättra dina befintliga fönster. Våra erfarna hantverkare tar hand om allt från att reparera träramar och byta ut trasiga glas.

GATUMÅLNING

Vi erbjuder specialiserade gatumålningstjänster för att tydligt markera parkeringsplatser, handikapputrymmen och andra viktiga markeringar på vägar och parkeringsplatser. Våra skickliga hantverkare använder högkvalitativ markfärg och noggrannhet för att säkerställa att dessa markeringar är tydliga, hållbara och uppfyller alla relevanta regler och föreskrifter.

SANERING

Våra saneringstjänster är utformade för att rengöra och återställa ditt utrymme efter skador eller föroreningar. Vi hanterar allt från vattenskador och mögelsanering till sanering efter brand eller andra olyckor. Vår expertis och professionella utrustning säkerställer en grundlig och effektiv sanering, vilket resulterar i en hälsosam och säker miljö.